Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw & Leerling Bediening

Bedrijf
Restaurant 'Bij Teus'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Houten

Dienstverband
Fulltime/Parttime

Functieomschrijving

Midden op het Oude Dorp van Houten, bevindt zich een stijlvol restaurant in een voormalige autogarage met een persoonlijke vibe. Geen restaurant uit duizenden, maar uniek in zijn soort. Er wordt hier vanuit het hart gewerkt, met veel liefde voor het vak en een grote groep aan vaste gasten uit het hele land.

Aan het pand van de voormalige garage, is een woonhuis gebouwd, die we recent hebben verbouwd tot een onHoutense louge, waar je heerlijk kunt borrelen met een mooi glas wijn, een koud biertje of goeie cocktail.

In het hart van de zaak wordt in een compleet open keuken gekookt. Elke 3 weken wisselt het menu van Europese stijl met een Aziatische rode draad, inclusief begeleidende wijnen met een goed verhaal, in een ambiance die altijd anders is.

We zetten Bij Teus de sfeer neer met onze stijlvolle inrichting en ongedwongen ambiance. Geen stijf gedoe, gewoon lekker zitten in de hippe lounge en stijlvol restaurant. De gerechten en dranken zijn ons zeker toevertrouwd en worden geserveerd door een team met kennis van zaken.

Er is ruimte bij ons om je te ontwikkelen en te ontdekken waar jouw kracht ligt.

Als rechterhand ben je samen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op vloer, bestellingen en rooster, maar vooral het wakend oog voor de details die anderen niet zien.

Je bent betrouwbaar en capabel om de verantwoordelijkheid te dragen voor de zaak bij afwezigheid van de eigenaren.

Wie ben jij:

Jij bent positief en vakbekwaam. Je hebt kennis van zaken en oog voor detail.

Je weet het team op een enthousiaste manier te motiveren en werkt zelf als goede voorbeeld met alles mee. Een basiskennis van wijn is vereist.

Wat bieden/zijn wij:

  • De gezelligste werkplek.
  • Gaultmillau 13,5/ 20 punten.
  • Vast team van 8 personen.
  • Salaris conform horeca cao.
  • Evt. reiskostenvergoeding.
  • Cursus volgen gerelateerd aan de functie.

Van je laten horen? Mail of bel info@bijteus.nl  / 030-6243657 t.a.v. Hanke Rotteveel