Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw / Medewerker Bediening

Bedrijf
Restaurant 'Bienvenue'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Maaseik (België)

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Spontane maître/ gastheer/vrouw bediening ;

Ben jij klaar voor een nieuwe stap en uitdaging in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij samen werken met chef-kok Johnny van Leerzem in een klein maar gedreven team? Lees dan snel verder!

In de rol van gastvrouw/maître/sommelier ben je de schakel tussen de keuken en de bediening. Je draagt verantwoordelijkheid voor de voorkant voor en tijdens het servies. Je zorgt voor het opdekken van de tafels en andere werkzaamheden in het restaurant. Een gastvrije ontvangst van onze gasten, het aansturen van het bedieningsteam tijdens hun werkzaamheden, het doen van bestellingen en het samenstellen van de wijn-spijscombinaties in samenwerking met de chef.

Daarnaast bieden wij :

een vier dagen dienstverband (3 dagen per week vrij) gebaseerd op een 5 dagen salaris.

Wat wij vragen:

- vriendelijke vrouw of man met ervaring

- Teamplayer / gastgericht / gezelligheid / enthousiast

- Join the club

Over ons bedrijf:

Huiselijk, sfeervol, gemoedelijk en ongedwongen sfeer. Culinair genieten op de authentieke

markt in Maaseik 100m over de grens langs de A2 bij Roosteren.

“Koken betekent voor mij werken met de allerbeste verse producten”

Het menu wordt ontworpen door de chef en verandert naargelang de seizoenen, zodat de gasten

steeds kunnen genieten van tongstrelende verse kwaliteitsproducten. Tevens is Bienvenue een Michelin Bib Gourmand restaurant.

De authentieke gerechten, sfeer en warme tinten worden versterkt door een modern-open

keuken. Loop eens binnen en ervaar zelf onze warme gastvrijheid!

Functieomschrijving:

Je bent het enthousiaste gezicht van Bienvenue en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van

het restaurant en de bar, dit doe je met passie en bevlogenheid. Dit houdt het volgende in;

  • Coördineren, organiseren en uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer
  • Het verwelkomen van bezoekers voor het restaurant
  • Het serveren van gerechten en dranken
  • Het adviseren van wijnen en destillaten
  • Het communiceren met de keuken over de gang van zaken in het restaurant
  • Medeverantwoordelijk voor de wijnkaart van het restaurant
  • Je helpt mee met het bijwerken van de wijnkaart (ca 80 wijnen), controleren en aanvullen van de wijn- en drankvoorraad.
  • De in- en verkoop van de wijn (kaart)
  • Aannemen en begeleiden van collega’s
  • Je weet samen met de keuken voor de gasten de juiste wijn/spijs combinaties te maken én ze met informatie te enthousiasmeren

Een super mooie werkplek in Maaseik met enthousiaste en gezellige collega’s. Een ontzettend leuk, klein team. Keuken en bediening zijn twee handen op een buik.

Soort dienstverband: Fulltime, vier dagen dienstverband (3 dagen per week vrij) gebaseerd op een 5 dagen salaris.

Goede arbeidsomstandigheden

Gezellig team om te werken

 

Solliciteren?

Zit gastvrijheid en service in jouw DNA? Twijfel niet en ga solliciteren. Wil je meer weten over Bienvenue? Kijk dan op www.restaurant-bienvenue.be

Kortom ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? 

Mail of bel Johnny van Leerzem (Chef en eigenaar) info@restaurant-bienvenue.be Tel +32(0)89852882