Noor is een kosmopolitisch en eigentijds restaurant in constante evolutie. Sinds de opening in 2022 heeft Noor zich kunnen onderscheidden door gebruik te maken van gedurfde en eigenwijze smaken, introductie van nieuwe en originele ingrediëntencombinaties en presentaties met ondefinieerbare stijl. Karakteristiek is het gebruik van citrus, frisse zuren, groenten uit de stadsakker, noordzee vis, een beetje vlees. Het fine dining restaurant bevindt zich in de oude Theresiakapel gebouwd in 1927 gevestigd in de wijk Hoogkerk, Groningen. Ter versterking van het service team van restaurant Noor in Groningen zijn wij op zoek naar een Maître (restaurant manager). Als Maître in restaurant Noor ben je werkzaam in het bedieningsteam van ons restaurant dat in 2022, 3 maanden na de opening, bekroond is werd een Michelin ster. De keuken kenmerkt zich door zijn lichte en verfijnde keuken waar internationale smaken gecombineerd worden met zoveel mogelijk producten uit en nabij Nederland. Karakteristiek is het gebruik van citrus, frisse zuren, groenten uit de stadsakker, Noordzee vis, een beetje vlees. Nauw samenwerkend met eigenaren Jeroen & Marleen en je collega’s stuur je een jong en dynamisch team aan en ben je de contactpersoon tussen de gast en onze keuken. Noor is een kosmopolitisch en eigentijds restaurant in constante evolutie. Sinds de opening in 2022 heeft Noor zich kunnen onderscheidden door gebruik te maken van gedurfde en eigenwijze smaken, introductie van nieuwe en originele ingrediëntencombinaties en presentaties met ondefinieerbare stijl. Taken & verantwoordelijkheden • Operationeel aansturen van het team; • Zorgdragen voor juiste begeleiding gedurende de m.e.p.; • Begeleiden van leerlingen en/of stagiaires; • Assisteren in het ontwikkelen van uitstekende gastcontacten en zorgdragen voor een correcte afhandeling van verzoeken en opmerkingen van gasten en collega’s; • Operationele werkzaamheden in het restaurant, waaronder het opnemen van bestellingen en bedienen van de gasten; • Het naleven van standaarden die zijn opgezet door Jeroen & Marleen; • Medewerkers aanmoedigen, steunen en motiveren; • Instructies geven met betrekking tot standaarden en werkwijze; Wie ben jij? • Je beschikt over werkervaring in vergelijkbare restaurants; • Een ambitieuze leider die het team op de werkvloer motiveert en verder opleidt; • Je bent flexibel en in staat een collega’s te coachen en te motiveren; • Je bent representatief; • Je hebt een gastgerichte instelling; • Je hebt oog voor detail; • Je bent flexibel met betrekking tot werkdagen en -uren; • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift); • Beheersing van de Duitse taal is een pré; • Interesse en kennis over wijn is een pré; Wat bieden wij jou? • Een fulltime dienstverband; • Een vierdaagse werkweek; • Een unieke ervaring in een dynamische werkomgeving!; • Een salaris conform Horeca CAO (afgestemd op functie en werkervaring); • Opbouw van vakantiedagen en 8% vakantietoeslag; • Tegemoetkoming in de reiskosten (afhankelijk van afstand woon-werkverkeer); Geïnteresseerd in deze functie? Neem contact op met M.F. Brouwer door je CV en motivatie te sturen naar work@noor.nl |