Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Maître / Sommelier

Bedrijf
Restaurant & Hotel 'Bij Jef' *

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Texel (Waddeneiland)

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Is voor jou geen zee te hoog als het om je carrière gaat?
Pak dan de boot naar Texel. Dat is trouwens dichterbij dan je denkt!

We heten iedereen die graag wil leren en verder wil komen in zijn/haar carrière van harte welkom binnen onze familie en als nieuwe (tijdelijke) inwoner op ons mooie eiland. 

 

In ons mooie, voortdurend in ontwikkeling zijnde bedrijf wordt gastvrijheid op het hoogste niveau bedreven, in zowel ons met een Michelinster bekroonde restaurant als in ons met vijfsterren bekroonde hotel. Al 26 jaar streven wij er iedere dag opnieuw naar om het beste uit onszelf en uit onze mensen te halen. Dit kun je alleen doen door te blijven investeren. In een prettige en veilige werk- en leefomgeving, waarin iedereen zich goed voelt, maar ook door ervoor te zorgen dat onze mensen buiten werktijd zich goed voelen. Dit doen we onder meer door tijdelijke huisvesting te bieden, sportlessen en coaching, maar vooral door op alle fronten als een team te opereren. Bij Bij Jef denken we niet in rangen en standen. Iedereen die graag wil leren en verder wil komen in ons schitterende vak, kan rekenen op onze volledige steun en support.

Ons prachtige eiland, waar je je continue in een relaxte vakantiesfeer bevindt, krijg je op de koop toe. Een van de vele fijne bijkomstigheden van Texel is dat je hier weg bent van de afleiding en de ruis en je jezelf ontzettend goed kunt focussen. Natuurlijk moeten er gedurende het seizoen bergen verzet worden, maar wel op een plek waar je je volledig thuisvoelt en met mensen die je als vrienden bent gaan zien.

Iedereen kan mooie, grote dromen hebben, maar wat degenen onderscheidt die erin slagen deze ook waar te maken, is dat zij geen genoegen namen met dromen, maar bereid waren zichzelf te pushen om verder te komen. Ben jij ook zo iemand? Dan is er voor jou in ons midden altijd een plek!

Wat hebben wij jou te bieden:

  • Afwisselende baan met veel dynamiek en zelfstandigheid
  • Een beter dan markt conform salaris
  • Een informele werk sfeer binnen een enthousiast team
  • Mooie werkomgeving
  • Doorgoeimogelijkheden naar behoefte
  • Korting op overnachtingen/diners bij onze collega’s Relais & Châteaux (wereldwijd) en Les Patrons Cuisiniers (Nederland).

Woonruimte is aanwezig

Meer info of van je laten horen? Mail Nadine (eigenaar) nadine@bijjef.nl

Loop langs... of bel... 0222319623

 

"Koken is mijn manier om Texel een werelds podium te geven"

Jef Schuur

"Het moet niet gewoon ’wel lekker’ zijn, ik moet kriebels in m’n buik krijgen."

Nadine Mögling