Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Maître / Sommelier

Bedrijf
Restaurant 'Den Burgh'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Hoofddorp

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Restaurant Den Burgh is gevestigd in een compleet gerenoveerde boerderij van 700m2 met uitzicht op de Geniedijk – werelderfgoed. Het pand is onderverdeeld in een bar met 40 zitplaatsen, het restaurant met 120 zitplaatsen en aangrenzend een open keuken. De besloten ruimtes in het voorhuis en op de verdieping bieden gelegenheid voor bijeenkomsten van 10 tot 250 personen. De keuken is internationaal en kenmerkt zich door ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met mooie en eerlijke producten, zoveel mogelijk van lokale boeren.

De uitgebreide wijnkaart bevat wereldwijnen in diverse prijsklassen. (13 punten Gault&Millau) Aanbeveling Michelin 2019, 2020, 2021. De bereikbaarheid is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend. Het treinstation Hoofddorp als ook de bushalte van de Zuidtangent (lijn 300 en 301) liggen op loopafstand. Het restaurant ligt op 500m van de nieuwe afrit Hoofddorp op de A4 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. 

MAITRE SOMMELIER – WEEKEND VRIJ -

DE FUNCTIE:‬

Als Maître sommelier vervul je een eindverantwoordelijke rol in het restaurant. Je bent een echte horecaman of -vrouw en kunt medewerkers enthousiasmeren. Jouw stijl van leidinggeven is helder en opbouwend. Je hebt oog en oor voor onze gast en gasten komen speciaal voor jou terug. Je werkt graag samen aan een top dienstverlening en gaat daarbij voor onderscheidend vermogen; het “WOW”-effect voor onze gasten! Je hebt een feilloos oog voor detail en houdt daarnaast overzicht. Het enthousiasme spat van jou af!

Daarnaast ben je 100% zichtbaar en heb je een proactieve werkhouding. Je denkt mee met ons beleid en bent actief bezig met de behoeftes van onze gasten én medewerkers.

FUNCTIE EISEN:

· Een passie voor gastvrijheid en dienstverlening

· Lef en resultaat gericht . Bekend met Nostradamus/Untill

· Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als assistent restaurant manager/manager of een coördinerende / leidinggevende rol

· Je houdt overzicht en bewaart de rust en straalt dit ook uit, ook in hectische situaties

· Uitstekende communicatieve vaardigheden

· Je hebt minimaal een afgeronde middelbare hotelschool of gelijkwaardig en bent in het bezit van sociale hygiëne en een leermeester diploma

· Je hebt een zeer goede, aantoonbare, wijnkennis

. Je hebt leidinggevende skills en weet een team op te leiden

WIJ BIEDEN:

. Alle zaterdagen, zondagen en feestdagen vrij

. Een meer dan marktconform salaris

. Ontwikkelen van een wijnprogramma

. Dynamische & uitdagende baan in een geweldige werkomgeving

. Werken in een jong en gedreven team

. Parkeren voor de deur op eigen terrein

INTERESSE: Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv, voorzien van een pasfoto, per mail of bel Jurriaan Temme 023-8885666