Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Maître / Sommelier

Bedrijf
Restaurant 'De Dyck'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Woubrugge

Dienstverband
Fulltime/Parttime

Functieomschrijving

In ons TopTeam zijn we op zoek naar gezellige collega's met volop passie voor het vak.

Zoek jij een creatieve en uitdagende functie waarin Europese én Nederlandse wijnen, samen met ons circulaire zevengangen Moestuinmenu, centraal staan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe maître-sommelier!

Werken bij de Dyck betekent:
* Een vier daagse werkweek
* Goede arbeidsvoorwaarden
* Een dynamisch, jong en ambitieus team
* Een leerzaam ‘van grond naar bord’ concept
* Werkplek in een schitterende omgeving middenin de polders van het Groene Hart

* Spreekt ons concept van grond naar bord je aan?
* Heb je aantoonbare wijnkennis?
* Ben je stressbestendig, flexibel en service-gericht?
* Krijg jij ook een kick van steeds weer een stap vooruit?
* Vind jij het een uitdaging om samen met onze chef-kok Martijn de beste wijnen bij onze gerechten te vinden?
* Zit jij vol met ideeën om ons restaurant verder op de ‘landelijke’ kaart te zetten?
* Zou jij je gasten mee willen nemen voor een rondleiding door onze moestuin?

Dan maken we graag kennis met je en kijken we uit naar jouw snelle reactie via info@dedyck.nl t.a.v. Reinier. Of bel ons gewoon even op: 0172-500590 / 06- 28648429

Over restaurant de Dyck

Eten wat het land ons biedt. Zelfvoorzienend zijn. Telen met respect voor omgeving en natuur, niet meer nemen dan je nodig hebt en deze producten met zorg bereiden tot een heerlijk gerecht. De gast bewust laten zijn van de herkomst van zijn eten en van wat de seizoenen ons geven. Dat is in het kort de filosofie van De Dyck. Verrassende gerechten en pure, uitgesproken smaken en bereidingen, is waar je bij de Dyck van geniet. Vrijwel alle ingrediënten komen rechtstreeks van onze eigen akkers, de boomgaard en uit onze grote moestuin van een 0.5 hectare! De rest van de ingrediënten in de gerechten proberen we zo lokaal mogelijk te verkrijgen en als dat niet lukt moet het in ieder geval in Nederland geproduceerd zijn en het liefst ook biologisch. Op het bord komt alles van dichtbij en dat trekken we door tot in het glas. We leggen steeds meer nadruk op Nederlandse wijnen of schenken in ieder geval wijnen die binnen 500 km vanaf de Dyck gemaakt zijn en op een duurzame of biologische wijze. Een van de duurzame doelen van de Dyck is om over een aantal jaar 100% zelfvoorzienend te zijn wat betreft groente, fruit, kruiden én energie. Nu al komen alle groentes en kruiden die op het bord liggen uit onze eigen grote moestuin en akkers. Om hierin het gehele jaar rond zelfvoorzienend te zijn fermenteren we ook delen van de oogst waardoor intense en pure smaakcombinaties gecreëerd kunnen worden. Het is jouw uitdaging om samen met Martijn de mooiste wijn-spijscombinaties te vinden bij ons Moestuinmenu!