Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Medewerker Bediening

Bedrijf
Restaurant 'De Librije' ***

Type horeca
Restaurant

Plaats
Zwolle

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Wie zijn wij
Librije Beheer BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Librije’s Atelier in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Zwolle. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Inhoud

Door jouw ervaring in de bediening in combinatie met jouw vakkennis en creativiteit zorg jij ervoor dat onze gasten in Restaurant De Librije een onvergetelijke ervaring beleven. Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier.

Profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over MBO werk- en denkniveau en is een basis wijnkennis een absolute pré. Je hebt een flexibele instelling, ook in je werktijden. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende fulltime functie volgens de Horeca-cao in een dynamische werkomgeving met een prettige werksfeer.

Procedure

Mail je CV en motivatie naar afdeling personeelszaken van De Librije personeelszaken@librije.com  Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag.

Adresgegevens:

De Librije

T.a.v. Afdeling Personeelszaken

Spinhuisplein 1

8011 ZZ Zwolle

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld