Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Medewerker Bediening

Bedrijf
Restaurant 'De Librije' ***

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Zwolle

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Wie zijn wij 

Librije Beheer BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Librije’s Atelier in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & in Zwolle. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop. 

Inhoud 

Door jouw ervaring in de bediening in combinatie met jouw vakkennis en creativiteit zorg jij ervoor dat onze gasten in Restaurant De Librije een onvergetelijke ervaring beleven. Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier. 

Profiel 

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over MBO werk- en denkniveau en is een basis wijnkennis een absolute pré. Je hebt een flexibele instelling, ook in je werktijden. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing. 

Aanbod 

Wij bieden een fulltime functie volgens de Horeca-cao in een dynamische en unieke werkomgeving met een prettige werksfeer. 

Procedure  

Ben je enthousiast? Solliciteer dan meteen. Wacht niet te lang. Mail je CV dan naar personeelszaken@librije.com. Heb je nog vragen voordat je de knoop doorhakt? Neem dan gerust contact op met onze HR-afdeling via (0)38 853 0000.  

Adresgegevens  

De Librije  

T.a.v. afdeling Personeelszaken  

Spinhuisplein 1  

8011 ZZ Zwolle  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld