Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Medewerker Bediening

Bedrijf
Restaurant 'Sillyfox'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Veghel

Dienstverband
Parttime/Fulltime

Functieomschrijving

38 of 24 uur werken op TOP NIVEAU kan dat?! Ja, en wel bij Restaurant SILLYFOX. Wij steken zaken namelijk net wat anders in. Dit komt niet alleen terug in onze werk-privé balans maar ook in onze gerechten.

SILLYFOX op de Noordkade te Veghel is het restaurant vol overtuiging. Met respect voor alles wat groeit en leeft. Vanuit het verstand. Vanuit het hart. Eerlijke en verse producten. Van dichtbij verrijkt met wereldse touch.

Chef-kok Joppe Sprinkhuizen en team garanderen fine dining. Dé culinaire totaalervaring. Intens genieten zonder concessies. Wij zijn dan ook enorm trots op onze Michelin gids vermelding 2021, en op 14 punten in de Gault&Millau. Een vermelding in de Lekker 500. Hiernaast zijn wij trots lid van JRE-Nederland.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wil jij jouw passie voor het horecavak verder ontwikkelen en op topniveau bezig zijn met de mooiste producten, binnen ons team is ruimte voor een Medewerker bediening. Op een unieke locatie kunnen wij wel zeggen, want ons restaurant is gesitueerd op 32 meter hoogte! Daarnaast beschikken we over een indrukwekkend dakterras waar we onze gasten vanuit onze open keuken iedere dag weer verwennen.

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij de schakel tussen de keuken en de gast. Jij bezorgt de gast een onvergetelijke avond door jouw enthousiasme en zorgt ervoor dat deze vlekkeloos verloopt. Overdag zorg je dat het restaurant er strak uitziet. Indekken, uithalen en schoonmaken zijn voor jou geen probleem.

Wat vragen we van jou?

Naast jouw passie en talent om met mensen te werken, verwachten we dat je meedenkt en eigen inbreng toont. Je weet van aanpakken en bent van alle markten thuis. Oog voor detail is een must, zowel voor de gast als je werkomgeving. Eten bij SILLYFOX is een beleving waar jij je steentje graag aan bijdraagt.

Wat bieden wij jou?

Een 38 of 24-urige werkweek in een enorm uitdagende functie, met veel vrijheid en ruimte om mee te denken. We hebben wij de beschikking over een unieke locatie en mag je werken met de beste producten. In een jong en gezellig team. Maar dit is nog niet alles!

Daarnaast:

  • Heb je vrij op zondag, maandag én dinsdag;
  • Betalen wij alle gewerkte uren uit;
  • Zijn er mogelijkheden tot doorontwikkeling naar sommelier
  • Heb je zeven weken per jaar vrij
  • Kan je dineren voor 50% korting tot 4 personen bij een JRE collega naar keuze

Is je interesse gewekt? Reageer dan op deze vacature en stuur je CV naar contact@sillyfox.nl t.a.v. Joppe Sprinkhuizen (Chef en eigenaar) of bel : 0413-782182