Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Medewerker Bediening

Bedrijf
Restaurant 'Oonivoo'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Uden

Dienstverband
Fulltime/Parttime

Functieomschrijving

OONIVOO WineSpired combineert de mooiste wijnen met verfijnde, verleidende gerechten, met als doel om onze gasten in een onbevangen, gastvrije sfeer te laten genieten van een avontuur in smaakbeleving. Alles draait om onze gasten. Als parttime of fulltime medewerker van ons bedieningsteam heb je dus een cruciale rol in het invullen van onze doelstelling.

Met wie ga je werken?

Als medewerker in de bediening word je onderdeel van een leergierig, ambitieus en jong team. Je toekomstige collega’s kunnen niet wachten om hun kennis en ervaringen met je te delen, zodat jij kunt groeien in je rol en daar een optimale invulling aan kunt geven.

Wie ben jij?

Een bedieningsmedewerker bij OONIVOO is in de eerste plaats een gemotiveerde gastvrouw of gastheer met liefde voor de horeca, die verwachtingen wil overtreffen. De rest gaan we je leren. Werken bij OONIVOO betekent werken in de top van de horeca in Nederland.

Wat bieden wij?

  • Bij een fulltime contract ben je naast de vaste vrije dag op dinsdag altijd nog een dag vrij, dit kan ook wel eens een weekenddag zijn. Wij vinden de werk-privé balans namelijk heel belangrijk!
  • Deelname aan de wijnproeverijen en evenementen die wij speciaal voor het personeel organiseren
  • Uitgebreid proeven van de gerechten en wijnen bij een kaartwissel
  • Mogelijkheid tot volgen van cursussen en opleidingen

Passen wij volgens jou goed bij elkaar?

Bel Ivo van Nunen ( Restaurant Manager ) 06-18663909 of Mail ivo@oonivoo.nl dan laten we snel van ons horen.