Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Medewerker Bediening

Bedrijf
Restaurant 'Tante Kee'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Kaag

Dienstverband
Fulltime/Parttime/Oproep

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Restaurant Tante Kee is een restaurant met een rijke historie en staat met haar voeten in het water van de Kagerplassen op Kaag-eiland. Met een van de mooiste terrassen van Nederland en slechts 15 (auto)minuten tussen Schiphol en Leiden. In 2017 heeft deze ‘oude tante” een forse facelift gekregen en is het restaurant (lid van JRE; Jeunes Restaurateurs D’ Europe) helemaal op de schop gegaan, en is ze weer helemaal van nu.

In de keuken werken we het liefst met biologische en regionale ingrediënten en de gerechten worden met veel liefde, kwaliteit en creativiteit bereidt.

In 2019 is Restaurant Tante Kee, JRE restaurant van het jaar geworden, en zijn we door de Michelin bekroond met een Bib Gourmand.

Wat ga je doen?

Je zult onderdeel zijn van een gesmeerd team waarin professionaliteit, vakmanschap en persoonlijke service bovenaan staat.

Als medewerker bediening zorg je samen met het team voor een onvergetelijke beleving voor de gast bij Tante Kee.

Wat zijn je dagelijkse taken

  • Uitleg geven op ons Bib Gourmand of JRE menu en bestellingen opnemen.

Bij uitzonderlijke wensen van gasten de leidinggevende raadplegen.

  • Doorgeven van bestellingen aan de keuken via de kassa. Bijzondere bestellingen altijd toelichten/dubbel checken met de keuken of leidinggevende.
  • Klaarmaken van eenvoudige bestellingen (schenken van water, wijn, maken van koffie).
  • Uitserveren van bestellingen (gerechten, dranken) en het eventueel verrichten van (bereidings)handelingen aan tafel.
  • De tafels opdekken voor een volgende gast of voor het diner.
  • Rekening opmaken en afrekenen met gasten.
  • Betalingen controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen betalingen.
  • Tafelreserveringen aannemen/noteren, in geval van bijzondere vragen of verwachte problemen met de tafelbezetting dit afstemmen met leidinggevende.

Wie ben jij?

Naast jouw passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft, beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • Je hebt ervaring in de horeca als medewerker bediening.
  • Je hebt altijd een lach op je gezicht en weet gasten het gevoel te geven dat ze gezien worden door persoonlijke, oprechte interesse.
  • Je spreekt goed Nederland en Engels spreken gaat je natuurlijk af.
  • Je bent stressbestendig, enthousiast, energiek en hebt oog voor detail.
  • Jij bent gastgericht, nieuwsgierig én een goede dosis humor!

Wij bieden:

  • Een prachtige werkomgeving aan het water, waarbij er mogelijkheden zijn tot ontplooiing.
  • In de winterperiode oktober t/m april een vierdaagse werkweek.
  • Werken met hedendaagse & moderne apparatuur.
  • Mooie kortingen in het restaurant voor jou en jouw familie, tot wel 50%.
  • Na het doorkomen van de proeftijd mag je kosteloos een reservering maken voor een Tante Kee Experience; diner 6-gangenmenu voor vier personen excl. drank, om aan je familie en of vrienden te laten zien op welke mooie plek je nu werkzaam bent.
  • Naast de kortingen in het bedrijf krijg je door de samenwerking met Jeunes Restaurateurs d’Europe Nederland 50% korting op food in alle JRE restaurants.
  • Een pontkaart (gratis overtocht naar Kaag eiland die maar 5 min.duurt)
  • Een pensioensregeling via Pensioenfonds Horeca & Catering
  • Een competitief salaris met 25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime werkweek)
  • Regelmatig personeelsuitjes en inspiratie reizen. Zo hebben wij met ons team in 2022 een twee daagse culinaire foodtrip naar Barcelona gemaakt.
  • Interne en externe trainingsmogelijkheden.
  • Een welkomst bonus van totaal € 2000,- (o.b.v. een fulltime werkweek) uitbetaald in 2 termijnen, na het doorkomen van de proeftijd en bij een eerste contractverlenging.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag deel uitmaken van ons enthousiaste Team Tante Kee? Stuur dan je motivatie en CV welkom@tantekee.nl of bel 0641457051

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Oproepbasis
Parttime uren: 8-38 per week

Rooster:

  • Avondwerk
  • Dagdienst
  • Flexibel werkrooster
  • Weekendbeschikbaarheid

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Bedrijfsfeesten
  • Kerstpakket
  • Pensioen
  • Personeelskorting

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Fooi
  • Vakantiegeld

Ervaring:

  • Horeca: 1 jaar (Gewenst)

Werklocatie: Eén locatie