Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw / Medewerker Bediening

Bedrijf
Brasserie Jansen

Type horeca
Restaurant

Plaats
Zwolle

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Als je Zwolle kent, dan ken je Brasserie Jansen ongetwijfeld ook. Al jaren is Jansen een begrip in Zwolle. Een plek waar het draait om mensen. Waar families en vrienden genieten van elkaars gezelschap.
De keuken is geopend van 10.00 – 22.00 uur waar gasten gedurende de dag kunnen genieten van een vers kopje koffie met lekkers, uitgebreid kunnen lunchen, aan kunnen schuiven voor een lekkere borrel met smaakvolle happen en snacks en kunnen afsluiten met een heerlijk diner. Je werkt in een jong team en het is altijd gezellig druk in onze brasserie. Je werkt veel met lokale producten en de kaart is divers.

Sinds januari 2022 is Brasserie Jansen onderdeel van Librije Beheer BV waar o.a. De Librije, Brass Boer Thuis, Brass Boer Bonaire, Brass Boer Curaçao en Bar Senang onder vallen.

Medewerker bediening

Door jouw ervaring als medewerker bediening/ gastheer-/vrouw in combinatie met jouw vakkennis en creativiteit, zorg jij ervoor dat onze gasten in Brasserie Jansen een onvergetelijke ervaring beleven. Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier. 

Wie ben jij

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over mbo werk- en denkniveau. Je hebt een flexibele instelling, ook in je werktijden. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing. Ervaring als barista en/ of bartender is een pré.

Wij bieden

Een 5-daagse werkweek o.b.v. een fulltime dienstverband. Doorgroeimogelijkheden binnen één van onze andere bedrijven. Brasserie Jansen is 7 dagen per week geopend. Leuke bedrijfsfeesten en -borrels.

Na een eventueel positief sollicitatiegesprek doen wij je graag een passend salarisvoorstel.

Geïnteresseerd?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie via e-mail op personeelszaken@brasseriejansen.nl

Een meeloopdag kan tot de sollicitatieprocedure behoren.

www.brasseriejansen.nl