Bij The Dylan Amsterdam zijn wij op zoek naar een Medewerker Bediening / Chef de Rang. Zit het in jouw karakter om het altijd iedereen naar de zin te maken? Heb je een grote passie voor werken in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Gevestigd aan de Keizersgracht, in het hart van De Negen Straatjes bevindt zich het best bewaarde geheim van Amsterdam: The Dylan Amsterdam. Een 5-sterren boutique hotel waarbij het draait om oprechte en persoonlijke service en waar we onvergetelijke ervaringen willen creëren voor onze gasten. In het hotel hebben wij drie restaurants: Twee Michelinsterren Restaurant Vinkeles, Bar Brasserie OCCO en Até.
Middenin het hotel bevindt zich Bar Brasserie OCCO. In Bar Brasserie OCCO staan kwalitatief hoogstaande producten, vakmanschap en persoonlijke service centraal. We verwelkomen onze gasten voor ontbijt, lunch, High Wine, diner of een kop koffie of cocktail in onze sfeervolle lounge.
In deze functie ben jij continu bezig om de “wow” factor te creëren voor onze gasten. Je zorgt dat de verwachtingen van onze gasten overtroffen kunnen worden door een warme atmosfeer te creëren en te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Je bent bezig met het ontvangen en begeleiden van gasten, het doen van wijn en spijs aanbevelingen, het serveren van gerechten en je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen de keuken en de bediening.
Herken jij je in onderstaande punten?
Wat kunnen wij jou bieden?
Word jij onze nieuwe collega? Neem contact op met Simone van Hunnik (Human Resources Manager) 0205302010 of mail naar hr@dylanamsterdam.com