Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Over ons...

Hét platform voor bediening & sommelier vacatures voor de zwarte brigade in de betere horecabedrijven. Als jullie restaurant een vermelding heeft in één of meer van de volgende gidsen ; Lekker500, Gault & Millau, Bib Gourmand of Michelingids (ster of vermelding) dan komt de vacature op www.zwartebrigade.nl en hebben jullie (nog) niet een vermelding dan plaatsen we de vacature op www.zwartebrigade.nl/and-more Ook Hotels hebben minimaal 4 sterren of gelijkwaardig niveau.

Mijn naam is Caroline Nadine Wip en ik ben sinds 2002 actief in recruitment voor diverse restaurants en hotels. Zelf heb ik ook de Middelbare Hotelschool Groningen afgerond en op dit moment mede-eigenaar van Restaurant 'Het Armhuis' op Vlieland en verantwoordelijk voor de back office.

Sinds 2001 bestaat dit restaurant met nu al vele jaren vermeldingen in de Lekker500, Gault&Millau en Michelingids en staat onder de bezielende leiding van mijn moeder Clara Spannenburg www.armhuis.com

Een platform uitsluitend voor de zwarte brigade was er nog niet! En dat blijkt want het succes is groot!

Door de grote interesse ben ik geinterviewd voor zowel Misset Horeca als de Lekker500. Dank een ieder voor de interesse en support!

Volg ons op Facebook, Instagram & Twitter 


Zwarte Brigade
Caroline Nadine Wip  
Dorpsstraat 180
8899AP Vlieland
KVK:  01113134    
Tel.: +31(0)6 25054877
info@zwartebrigade.nl
www.zwartebrigade.nl

Interview voor Misset Horeca

Interview voor de Lekker500