Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Restaurant Manager

Bedrijf
Restaurant 'Cèpes'

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Otterlo

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

de baan

Een erg leuke en creatieve functie waarin je een jong team aanstuurt, inspireert, motiveert en opleidt. Je bent het gezicht van ons restaurant en staat samen met jouw team op de vloer.

Je bent verantwoordelijk voor het totale Food & Beverage concept van ons hotel. Van een kakelvers ontbijt, biologische Peezekoffie op de hotelkamers, hippe lunchgerechten, spannende borrelhapjes tot aan een avond culinair genieten met een passend wijnarrangement in ons JRE restaurant Cèpes.

jij

Hebt hands-on ervaring als manager binnen diverse luxe restaurants en hotels. Je bent gepassioneerd over je vak en je houdt van een hoge kwaliteit F&B en dienstverlening. Je bent een goede gastheer/gastvrouw en een prettige manager om mee te werken. Inspireren, motiveren en teambuilding is iets wat je graag doet. Je bent stressbestendig, praktisch ingesteld, verbindend en positief. Je gaat voor een fantastische gastbeleving. Dit betekent dat je op details let en positief blijft richting jouw team.

wij

Bieden jou een gezellige en mooie werkplek en leuke collega’s. Ons team is jong, geïnspireerd en gedreven om de perfecte gastervaring te kunnen geven. Ons hotel en F&B product ligt op hoog niveau. Wij willen het leukste hotel van Nederland zijn. Jouw salaris is boven horeca CAO, heb je een goede pensioenregeling en we bieden een winstdeling. Jouw opleiding en ontwikkeling is voor ons belangrijk en daar maken wij budget voor vrij. Nog een leuke bijkomstigheid; je mag bij ons sporten en gebruik maken van onze zwembad en wellness in daluren.

hotel de sterrenberg

Hotel de Sterrenberg is een pas gerenoveerd luxe 4 sterren hotel. We hebben 39 kamers en 8 vergaderzalen, fitness, zwembad en wellness faciliteiten. Ons restaurant is aangesloten bij

JRE en onze keuken kookt op een hoog niveau. Onze gasten zijn nationaal en internationaal, zakelijk en privé.

contact

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Liset Bom (liset@sterrenberg.nl) Voor vragen kan je haar bereiken via 0318 – 59 12 28.