Op een bijzondere plek in Kroondomein Het Loo, de bossen van Paleis het Loo op de Veluwe, kwam in 1955 de familie Klosse naar de Echoput. Theehuis 'De Echo' groeide sindsdien uit tot een 5-sterren hotel-restaurant waarbij alles draait om de gastronomische beleving in harmonie met de natuur. Het hotel heeft 42 kamers, diverse exclusieve vergaderruimtes, een bar, zwembad en kookschool.
Restaurant de Echoput staat al jaren bekend om haar natuurlijke (wild)bereidingen en wijn-spijs combinaties. Puur en echt eten. Dit begon in de jaren '50 met de visie van opa Jaap Klosse, die zich specialiseerde in de producten die rondom het huis te vinden waren, zoals wild, paddenstoelen en bessen. Hoewel ‘lokaal’ nu een grote trend is, was deze manier van werken toen uniek. Inmiddels is de derde generatie Klosse actief in het bedrijf.
Samen met de huidige chef Kevin Schlaman halen ze nog altijd inspiratie uit de tradities. “We willen alles uit de natuur halen, letterlijk en figuurlijk.” Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe stap als leider van een restaurant op hoog niveau?
En nog iets heel speciaals... Kim Veldman (van De Leest) is begonnen als Sommelier.
Met haar 3-sterren ervaring is Kim niet alleen een mooie extra versterking van onze wijn-spijs beleving maar ook een fantastische coach voor onze jonge gastheren en gastvrouwen.
Dit is nu jouw kans om het nieuwe gezicht en Restaurant Manager te worden van Restaurant de Echoput!
Als restaurant manager ben jij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in ons mooie gastronomische restaurant. Je houdt het overzicht en de regie op de vloer, bent voor iedereen toegankelijk en zorgt samen met het team van wijklopers, chef Kevin Schlaman en zijn keukenteam dat de service op rolletjes loopt.
Daarnaast houd jij je o.a. bezig de planning, roosters en inkoop. Je wordt onderdeel van een jong maar professioneel team, dat elke dag vol passie nadenkt over hoe we onze gastbeleving nog verder kunnen verbeteren. Daarbij zijn er mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen aan de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse.
Dit ben jij :
- Je bent een geboren gastheer of gastvrouw met overzicht
- Je hebt leiderschapservaring in de horeca, bij voorkeur in een gastronomisch (top)restaurant
- Je hebt passie voor fine dining en aandacht voor kwaliteit
- Je kunt goed samenwerken met een team en denken in het belang van de organisatie
- Je bent fulltime beschikbaar en ziet geen probleem in wisselende werktijden
- Passie voor wijn is een pre
Dit hebben wij jou te bieden:
- Een mooie baan met veel verantwoordelijk in een bedrijf dat bloeit en draait om gastronomie in harmonie met de natuur
- Een familiebedrijf met ruim 65 jaar expertise in gastronomie, wildbereiding en wijn-spijs combinaties
- Een mooi jong team dat de lat hoog legt en klaarstaat om onder jouw leiding naar een nóg hoger niveau te groeien
- Opleiding- en cursus mogelijkheden
- Een goed salaris
- Doorgroei mogelijkheden
Interesse? Solliciteer direct en stuur je motivatie en CV naar Lodewijk Klosse l.klosse@echoput.nl of bel 06-30611637