Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Restaurant Manager

Bedrijf
Restaurant 'Porta Sud'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Breda

Dienstverband
Fulltime / Parttime

Functieomschrijving

Porta Sud is een modern restaurant gelegen in de historische Passage Zuidpoort in Breda. Het restaurant is met zijn 24 couverts een kleine zaak te noemen waar veel ruimte is voor aandacht voor de gasten. De keuken richt zich op fine dining en laat zich inspireren door de Italiaanse keuken en producten uit het land van de laars. Ondanks het recent openen in 2019 heeft Porta Sud zich al op de kaart kunnen zetten met vermeldingen in de Michelin gids, 13 punten Gault&Millau en een recentelijk ook een vermelding in de Lekker 500. 

Om onze toekomstige ambities waar te kunnen maken zijn wij opzoek naar een bedrijfsleider voor het managen van de service aan de voorkant van ons restaurant. Iemand die het onze gasten naar hun zin weet te maken en ervoor zorgt dat er een passende service geboden wordt.

Je weet de medewerkers aan de voorkant te motiveren en zorgt ervoor dat ook zij zich steeds blijven ontwikkelen. Je zorgt voor de planning van onze medewerkers, neemt verantwoordelijk voor het juist openen en sluiten van ons restaurant en verzorgt de financiële rapportages.

Daarnaast helpt het als je interesse hebt in de Italiaanse eetcultuur, keuken en wijnen. Dat is immers datgene waar we elke dag mee werken.

Wij zoeken:

Je hebt, bij voorkeur, al 3-4 jaar ervaring in de horeca en je bent toe aan de volgende stap in je carrière. Je hebt al enige opleiding genoten en hebt zo een goede basis om de taken die bij deze functie horen te kunnen vervullen. Bijvoorbeeld een HOM opleiding of een hogere hotelschool. Je hebt interesse in de Italiaanse gastronomie. Je werkt graag in een klein team, Porta Sud is wat dat betreft soms net een familie. Je durft de verantwoordelijkheid te dragen voor het succesvol maken van de service in ons restaurant.

Wij bieden:

Een toffe werkomgeving waar jij jouw gevoel en gedachte over gastvrijheid verder kunt ontwikkelen. Een salaris dat past bij jouw wensen en verantwoordelijk, je weet zelf wel wat je wilt verdienen en dat bespreken we graag. Veel flexibiliteit in het opzetten van werkroosters, in overleg is er veel mogelijk bij ons. 

Om te reageren op deze functie kun je een email sturen naar ralph@portasud.nl (stuur dan graag een cv mee) of door telefonisch contact op te nemen met 076 – 888 72 96