Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Restaurant Manager

Bedrijf
Restaurant 'Voltaire' * (Culinair Landgoed Parc Broekhuizen)

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Leersum (Provincie Utrecht)

Dienstverband
Fulltime/Parttime

Functieomschrijving

Zoek jij een nieuwe uitdaging in een fine dining restaurant dat is bekroond met een Michelinster? En word jij blij van werken in een enthousiast en ambitieus team? Dan is dit iets voor jou!

Restaurant Voltaire* is onderdeel van Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Het landgoed is in 2016 geopend met de visie een nieuwe stijl van gastvrijheid, culinaire gerechten en kwaliteit te brengen. Bekijk de video onderaan en maak kennis met deze prachtige en unieke locatie! Naast Restaurant Voltaire en Bistro LOF bevat Parc Broekhuizen 22 hotelsuites, vier prachtige salons en een koetshuis voor events en weddings. Daarnaast organiseerde Parc Broekhuizen al meerdere succesvolle edities van ‘Chefs At The Parc’ een meerdaags culinair evenement met sterrenchefs van over de hele wereld! 

 

Wij:

 • Gepassioneerd en enthousiast team met veel kennis;
 • 1 Michelinster en ambitieus;
 • Kleinschalig, design en gastgericht;
 • 4 daagse werkweek, je bent dus 3 dagen per week vrij.

Jij:

 • Liefde voor hospitality, persoonlijk contact en de culinaire wereld;
 • Een teamplayer en een enthousiaste uitstraling;
 • Ruimschoots ervaring in het hogere culinaire segment.

 

Naast je enthousiaste, open houding heb je oog voor detail en wil je graag meewerken in een ambitieuze omgeving. Je krijgt energie van het aansturen van een team en van het bijdragen aan de kwaliteit van het landgoed. Als Restaurant Manager ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de culinaire ervaring van onze gasten en samen met het team overtref je de verwachtingen. Je inspireert het team en zorgt dat alles organisatorisch, ook achter de schermen, perfect geregeld is. Je werkt nauw samen met Sommelier Nils Snitselaar, met Chef Arturo Dalhuisen en met het keukenteam. Ook ben je een verbindende factor richting de andere afdelingen van Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Samen streven we naar het beste resultaat!

We zijn als particulier hotel al meerdere keren in de prijzen gevallen, onder andere voor ‘Best Hotel Design’ en voor ‘World Travel Awards for Design Hotels’. De organisatorische lijnen zijn kort en we denken graag mee aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Naast een inspirerende werkplek met veel afwisseling bieden we je het volgende:

 • Personeelskorting én Friends & Family korting op slapen, eten & drinken;
 • Reiskostenvergoeding, maaltijden en salaris conform ervaring;
 • Personeelsdagen en -activiteiten;
 • Korting op overnachtingen bij hotels van Quality Lodgings (QL Hotels) en Romantik Hotels.

Ben je enthousiast over deze uitdaging? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je CV naar Caroline van Hogendorp via caroline.van.hogendorp@parcbroekhuizen.nl en hopelijk ontvangen we je snel op het landgoed. 

 

Tot dan!