Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Restaurant Manager

Bedrijf
Boutique Hotel Texel

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
De Cocksdorp op Texel

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

BOUTIQUE HOTEL TEXEL, Markant boutique hotel midden op het eiland Texel. Wij bieden het beste van drie werelden: een fijne stabiele werkplek waarbij werk en privé een mooie balans vinden. Een prachtige omgeving die je energie geeft en een leuke baan waaruit je voldoening kunt halen. Doorgroeien, cursussen of gewoon lekker zorgeloos werken. Je vindt het in Eijerland, op een steenworp afstand van natuurreservaten De Slufter & De Muy en op 4 km van badplaats De Koog en het waterdorp De Cocksdorp midden in de polder.

Wonen, werken en leven op een eiland! Welkom op Texel, een eiland da zich kenmerkt om haar bereikbaarheid en diversiteit in de mooiste producten om mee te mogen werken. Ons Restaurant Gusta ligt op een unieke plek midden in de polder Eijerland, uitkijkend op de duinen van natuurreservaat de Slufter omringt door eigen akkers waar wij onze eigen aardappelen, tarwe, gerst, groentes etc. verbouwen. Wil jij 's avonds de zon achter de duinen zien zakken en de mooiste avondluchten aanschouwen vanuit een vernieuwd restaurant? Samen met jouw team en gasten maak jij er een onvergetelijke avond van.

Als hoofd van de zwarte brigade overtref jij de verwachting van onze gasten. Je bent actief als gastheer/vrouw op de vloer tijdens service. Voor service houdt je overzicht over de reserveringen, controleer je de roosters, verzorgt de inkoop, geeft sturing aan het team en verdeel je de taken en verzorg jij samen met de chef de ontwikkeling van nieuwe kaarten, meeting & events en opvolgen van administratie.

Deel je eigen tijd in en geniet vooral ook van het eiland leven! Durf jij een eilander te worden?

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Een stabiele goed georganiseerde, moderne werkomgeving. Leuke socials & benefits, kortingen en excursies Overzichtelijke roosters & werktijden. Gezien de omvang van ons team kunnen wij heel flexibel zijn. Wil je flexibele werkdagen en tijden of liever werken in een vast rooster? Onze (basis)roosters zijn minimaal 2 maanden vooruit bekend. En je kunt zelf je werkdagen ruilen, in/aanvullen indien je dat wilt. In het seizoen op vakantie of een extra dagje vrij? Waarom niet? Ondanks de verschillende seizoenen en daaraan gerelateerde drukte, zijn er geen restricties in opname van vakanties of extra vrije dagen. Nice to know, je bouwt over ieder gewerkt uur vakantie uren op. Fijne, jonge, out of the box denkende collega's van alle leeftijden en achtergronden. Natuurlijk zijn alle aangegane arbeidsovereenkomsten conform het nieuwe Horeca CAO. Behalve het salaris, dat ligt hoger.

Aanvang dienstverband: Wanneer het jou past. Werktijden: Niet geheel onbelangrijk en in goed overleg. Ons restaurant en lounge zijn dagelijks geopend van 12:00 tot 23:00 voor lunch, diner en lekkers. Werkdagen en werktijden zijn af te stemmen. Uren, ideaal zou zijn 32 tot 38 uur 4 tot 5 werkdagen per week, vast of variabel daarin zijn wij flexibel. ohja, misschien niet onbelangrijk. Kom je niet van het eiland en heb je woonruimte nodig? Deze is in overleg beschikbaar.

Enthousiast?

Bel of mail Marianne (eigenaresse) marianne@hoteltexel.com 0222 311 237

www.hoteltexel.nl