Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Restaurant Manager

Bedrijf
Restaurant 'Voltaire' * (Landgoed Parc Broekhuizen)

Type horeca
Restaurant in hotel

Plaats
Leersum

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Werken bij Restaurant Voltaire betekent werken op een van de mooiste locaties van Nederland: Culinair Landgoed Parc Broekhuizen, midden op de Utrechtse Heuvelrug. Bij Restaurant Voltaire werk je met de allermooiste producten en wordt er ten allen tijden gestreefd naar een ultieme (culinaire) ervaring. In 2018 is Restaurant Voltaire bekroond met een Michelinster. De ambitie is er om het niveau van zowel de keuken als de service naar een (nog) hoger niveau te brengen, en daar hebben wij jou voor nodig!

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong bedrijf, gedragen door jonge professionals met ambitieuze plannen. Op ons landgoed, waar klassieke details samenkomen met modern interieur, zijn 22 suites, een hippe bar/lounge, Restaurant Voltaire, met 55 couverts en Bistro LOF met 80 couverts gesitueerd. Alles draait hier om de optimale culinaire gastbeleving van begin tot eind.

Voltaire* zoekt een Restaurant Manager

Wij zoeken een gedreven maître, die met zijn of haar kennis en ervaring het serviceniveau (nog verder) omhoog weet te brengen. Als manager bij Restaurant Voltaire ben jij verantwoordelijk voor de communicatie tussen de keuken en bediening, het serviceniveau en het creëren van een optimale ervaring voor alle gasten.

Wat bieden wij?
Wij bieden een gepersonaliseerd ontwikkelingsplan. Het jonge en ambitieuze team wil zowel individueel als met elkaar het bedrijf verbeteren, leren en groeien. Door middel van het inzetten van interne en externe trainingen stimuleren we jou om het beste uit jezelf te halen.

In a nutshell:
Culinair landgoed
Enthousiast en gedreven
Persoonlijke ontwikkeling
Restaurant Voltaire, 1 Michelin ster

Word je hier enthousiast van, net als wij? Direct solliciteren kan door te mailen naar: anita.bos@parcbroekhuizen.nl. Voor meer informatie kan je terecht op onze website: www.parcbroekhuizen.nl of bel gerust naar 0343 – 745858.