Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Sommelier

Bedrijf
Restaurant 'De Aubergerie'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Amersfoort

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Restaurant de Aubergerie bestaat sinds Mei 2009 en is gevestigd in een monumentaal pand in de binnenstad van Amersfoort. Het pand ademt een intieme sfeer uit. Het restaurant biedt plaats aan maximaal 30 gasten.

Als sommelier ga je de bedieningsbrigade van Restaurant de Aubergerie versterken en draai je mee in het servies.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor de gastvrije ontvangst van onze gasten, het adviseren van gasten op het gebied van wijn, het samenstellen van de wijnarrangementen, bijwerken van de wijnkaart en controleren en aanvullen van de wijn- en drankvoorraad.

Om voor de functie in aanmerking te komen beschik je minimaal over een MBO werk- en denkniveau en beschik je over voldoende kennis van wijnen en dranken.

Je hebt een flexibele instelling. Daarnaast ben je gastvrij en doe je er alles aan om gasten tevreden te stellen.

Wij bieden met ingang van September 2019 een fulltime functie (38 uur) met beloning volgens de Horeca-cao, waarbij je komt te werken in een klein, jong en dynamisch team. Zondag en maandag is het restaurant gesloten (met uitzondering van sommige feestdagen bv kerstdagen). Na de kerstdagen zijn wij 2 weken dicht, in de zomer heb je 3 weken vakantie. 

Restaurant de Aubergerie is bekroond met een Bib Gourmand, vermelding in de Lekker 500 , G&M, is aangesloten bij euro toques en Culinaire Saisonnier.

Na een voorselectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Je krijgt in alle gevallen een reactie op je ingezonden sollicitatie.

Voor meer informatie of om te solliciteren stuur je een motivatiebrief en CV naar info@deaubergerie.nl ter attentie van Ingrid Everts

www.deaubergerie.nl