Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Sommelier

Bedrijf
Nieuw te openen restaurant 'Wils'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Amsterdam

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Fire! Daar draait het om bij dit nieuw te openen restaurant. Bij Wils kom je voor een all-in beleving, waarin je van het begin tot het eind wordt verrast. Wils maakt gebruik van een open vuur en past dit toe op alle ingrediënten van groente tot vis en van kaas tot dessert. 

Restaurant Wils wordt in oktober geopend in Move, aan het Stadionplein en direct naast het Olympisch Stadion. In Move kan men een totaalbeleving verwachten op het gebied van nieuwe mobiliteit.

Dit is het nieuwe high-end restaurant met het signatuur van topchef Joris Bijdendijk.

Jouw taak
Als sommelier ben jij de expert als het gaat om wijnen. Jij weet als geen andere onze gasten te verblijden en geeft ze wijn-spijs advies. Daarnaast stimuleer je de wijnverkoop en houd je de wijnkaart up-to-date. Jij haalt energie uit het trainen van collega’s en weet jouw passie voor wijnen aan hen over te brengen.

Jouw toevoeging
Jij krijgt de verantwoordelijkheid wat betreft de wijnen die worden geschonken in het restaurant, jij bent immers de kenner! Een zelfstandige functie dus waar jij je ei in helemaal in kwijt kan. Uiteraard vind jij het geen probleem om mee te werken in de bediening waar nodig.

Jouw locatie 

Bij restaurant Wils kun je rekenen op zelfstandigheid, vrijheid en kom je te werken in een enthousiast en ervaren team. 38 uur per week.

Meer informatie of solliciteren kan middels deze link 

www.restaurantwils.nl