Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Sommelier

Bedrijf
Restaurant 'Sillyfox'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Veghel

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Per direct zijn we op zoek naar een Sommelier.


38 uur werken op TOP NIVEAU kan dat?! Ja, en wel bij Restaurant SILLYFOX. Wij steken zaken namelijk net wat anders in. Dit komt niet alleen terug in onze werk-privé balans maar ook in onze gerechten. SILLYFOX op de Noordkade te Veghel is het restaurant vol overtuiging.

Met respect voor alles wat groeit en leeft. Vanuit het verstand. Vanuit het hart. Eerlijke en verse producten. Van dichtbij verrijkt met wereldse touch.


Chef-kok Joppe Sprinkhuizen en team garanderen fine dining. Dé culinaire totaalervaring. Intens genieten zonder concessies. Wij zijn dan ook enorm trots op onze Michelin gids vermelding 2020, en op 14 punten in de Gault&Millau 2020.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wil jij jouw passie voor wijn verder ontwikkelen en op topniveau bezig zijn met smaak en beleving? Binnen ons team naast Pauline Struijk is er ruimte voor een sommelier. Op een unieke locatie kunnen wij wel zeggen, want ons restaurant is gesitueerd op 32 meter hoogte! Daarnaast beschikken we over een indrukwekkend dakterras waar we in de zomermaanden onze gasten verwennen met onze wereldse gerechten afkomstig uit onze open keuken.
 

Wat ga je doen?
In deze functie ben jij de schakel tussen de keuken en de gast. Door jouw enthousiasme bezorg jij de gast een onvergetelijke avond en zorgt ervoor dat deze vlekkeloos verloopt. Je bent in staat om wijn bij de gerechten te selecteren en legt de gast haarfijn de combinatiekeuze uit. Overdag zorg je dat het restaurant er super strak uitziet. Voor indekken, uithalen en schoonmaken draai jij je hand niet om.

Wat vragen we van jou?
Naast jouw passie voor wijn en talent om met mensen om te gaan, verwachten we dat je meedenkt en eigen inbreng toont. Je weet van aanpakken en bent van alle markten thuis. Je bent in het bezit van de nodige kennis en diploma’s denk hierbij aan een goede basis in de vorm van een Wset 3 diploma of een afgeronde opleiding aan de academie voor gastronomie van Peter Klosse. Oog voor detail is een must, zowel voor de gast als je werkomgeving. Eten bij SILLYFOX is een beleving waar jij je steentje graag aan bijdraagt.

Wat bieden wij jou?
Een 38-urige werkweek in een enorm uitdagende functie, met veel vrijheid en ruimte om mee te denken en jouw stempel te drukken. Naast onze Michelin gids vermelding 2020, en 14 punten Gault&Millau, hebben wij de beschikking over een unieke locatie en mag je werken met de beste producten. Maar dit is nog niet alles!

Daarnaast:
- zondag en maandag zijn sluitingsdagen
- alle gewerkte uren worden uitbetaald
- we bieden je de mogelijkheid voor extra cursussen/opleidingen
- Je hebt zes weken per jaar vrij (o.a. met carnaval)
- lunchen of dineren bij alle JRE collega’s zowel in NL als buitenland voor 50% korting op food

Interesse om te solliciteren of meer info? Mail naar Joppe Sprinkhuizen (eigenaar en Chef) joppe@sillyfox.nl

www.sillyfox.nl