Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Sommelier

Bedrijf
Brass Boer Thuis *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Zwolle

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Librije Beheer BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Brass Boer Thuis, Bar Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge gastronomische kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Brass Boer Thuis (recent bekroond met een Michelinster) is casual dining, met gerechten van hoge kwaliteit in een ongedwongen sfeer. De smaken uit de Zwolse regio zijn terug te vinden in de gerechten, waarvan de meesten rechtstreeks van het houtvuur komen.

Functie-inhoud
Als sommelier ga je het team van het Brass Boer Thuis versterken en draai je mee in het servies. Je adviseert bij de keuzes in wijn-/spijs combinaties. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van de wijnvoorraad en het aanvullen van de voorraden. Je beschikt over meer dan voldoende vakkennis om te functioneren op het niveau dat wij nastreven. Verder adviseer je de gasten én de interne organisatie ten aanzien van de wijnen en serveer je deze uit. Daarbij heb je een nauwe samenwerking met de sommelier van De Librije met betrekking tot het proeven, samenstellen van de wijnkaart(en) en uitwisselen van kennis en kunde. Hiermee draag je bij aan een hoge gasttevredenheid en een optimaal financieel resultaat.

Profiel
Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over MBO werk- en denkniveau en ben je minimaal in het bezit van een WSET3-certificaat. Je hebt een flexibele instelling, ook in je werktijden. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve wijze. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing.

Wij bieden
Wij bieden een fulltime functie (38 uur per week) verdeeld over 4 werkdagen in een dynamische werkomgeving. Brass Boer Thuis is geopend van woensdag t/m maandag.

Wanneer je geïnteresseerd bent, stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar personeelszaken@brassboerthuis.nl