Het restaurant is gelegen in het prachtige Kasteel Heemstede in Houten, provincie Utrecht. Bekroond met één Michelinster, en 17,5 punten in de Gault & Millau, doet dit restaurant mee in de gastronomische top van Nederland.
Sinds de overname door chef Ollie Schuiling in 2020 is er veel veranderd op deze locatie. De keuken fris en opwekkend met wereldse specerijen en de beste kwaliteit ingrediënten in de hoofdrol. De eetzaal een elegante en serene omgeving met een gepassioneerd bedieningsteam dat de gasten begeleid in een unieke smaakervaring. Hierbij voor de liefhebber keuze geboden wordt uit meer dan 700 wijnen.
Wat wordt er van je verwacht;
Een professionele en gastvrije uitstraling en werkhouding. Kennis van wijnen en ervaring in het professioneel serveren daarvan. Zelfstandig kunnen werken en tevens bijdragen aan een aangename samenwerking met het team.
Wat zijn je voornaamste taken;
Serveren en toelichten van de wijnen en gerechten. Het bijhouden van de wijnvoorraad en het verzorgen van een nette en georganiseerde werkplek. Wijn-spijscombinaties bedenken bij de gerechten in het menu.
Wat wij jou kunnen bieden;
Marktconform salaris en reiskostenvergoeding. 4-daagse werkweek, van woensdag tot en met zaterdag – plus 8 ‘Sunday Special’ lunch op zondagen. Lang weekend van zondag tot en met dinsdag. 5 weken vakantie verspreid over het jaar. Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.
Hebben we je interesse gewekt?
Neem dat vooral contact met ons op door je CV te sturen naar info@restaurant-kasteelheemstede.nl t.a.v. Marcel Aarts
We nodigen je graag uit voor kopje koffie en een gesprek.
Heemsteedseweg 20
3992 LS Houten
0302722207